Lalelgül fm programa konuk olan Fadıl Akkündüz Cübbeli Hoca ile önemli açıklamalarda bulundu. Bir zamanlar Show tv başta olmak üzere bazı kanallara çıkarılan kadının kendisinden hamile olduğunu iddia ederek hakkında büyük bir karalama kampanyası yürütüldüğüne dikkat çeken Akgündüz konuyu Cübbeli Hocaya getiriyor.

Fadıl Akkündüz ismini vermek istemediği büyük bir cemaatin gazete yazarının Cübbeli Hocaya geldiğini anlatıyor.

Yazarın söyledikleri hayli ilginç. Yazar: “Sizin hakkınızda seks kaset hazırlanmış, Eğer cemaatimiz ve hizmetlerimizin hakkında konuşmayı ve reddiye yapmayı bırakacaksanız biz bu kasetle mücadele edelim, engelleyelim” diyor. Daha Cübbeli Hoca’nın bile haberinin olmadığı montaj kasedi ile Cübbeli Hoca’dan reddiyeleri kesmesini istiyor.

Cübbeli Hoca’nın duymadığı şantaj kasedinin, o yazar tarafından dillendirilmesini Fadıl Akkündüz şöyle yorumluyor:
“Bu demektir ki, elimizde sana hazırladığımız bir kaset var, eğer dediğimizi yapmazsan bunu yayınlayacağız”

Akgündüz bunun düpedüz bir şantaj olduğunu söylüyor.

Cübbeli Hocamız yazarın söylediklerine çok sert bir şekilde cevap veriyor.

Din ile alakalı hususta kesinlikle taviz vermeyeceğini, reddiyelerin devam edeceğini söyleyen Cübbeli Hoca, kendisi ile alakalı hususta ise “ben böyle bir şey yapmadım, böyle bir kasetten de haberim yok” diyerek böyle bir kampanya olacaksa bile, taviz vermeden yolunda ilerleyip Allah’tan gelene razı olacağını söylüyor ve alçak gazeteciyi gönderiyor.

Kardeşlerimiz, Fadıl Akgündüz bunları canlı yayında, Cübbeli Hocamız’dan edindiği bilgiler doğrultusunda anlatıyor.

Yani gerçekten de olayın boyutu uluslar çok büyük ve arası. Bizler bazılarının çarkına çomak sokmuş durumdayız. Özellikle Cübbeli Hocamızın ses getiren reddiyeleri, tehlikeleri çok önceden haber veren vaazları ve uyarıları birilerini müthiş rahatsız etti.

Cübbeli Hoca’nın mektubunda da aynı hususu görmekteyiz. Ne diyor Hocamız: “Reddiye yaptığım çevrelerden Hayreddin Karaman ve Mustafa İslamoğlu’nun bazı gazetecilere gizlice “İyi ki bu işler başına geldi de biraz rahat ettik yoksa bizi mahvedecekti” dedikleri ve sevindikleri sağlam kaynaklardan kulağıma gelmiş bulunmaktadır.”

ismailaga.info’dan alınmıştır.